Osakkaan edut | Hartola Golf

Osakkaan edut

Tältä sivulta näet lisätietoa Hartola Golfin osakkaan eduista.

Hartola Golf Oy myy yhdenpelioikeuden C-osakkeita hintaan 500€

Golf osakkeen hankinnan perusidea on varmistaa pelioikeus kotikentälle, se ei ole lähtökohdiltaan sijoitus. Omalla osakkeella pelaaminen on aina edullisempaa kuin vuokrapelioikeudella pelaaminen. Osakkaana saat myös muita rahanarvoisia  etuja (noin 450€ arvosta/kausi).
Vastikkeiden määrä päätetään vuosittain yhtiökokouksessa. Osakkaan hoitovastike on tällä hetkellä 590€/kausi, kun taas vuokrapelioikeus Hartola Golfiin maksaa 740€.

HUOM: Osakkaan ei tarvitse maksaa hoitovastiketta jos päättää olla pelaamatta kyseisellä kaudella. Vain ne maksaa jotka pelaa!

 

Kultakortti

(Mukana olevien kenttäyhtiöiden oma palvelu)

Hartola kuuluu kultakortti "allianssiin", johon kuuluu Suomessa 25 kenttää. Kultakortti on aktiivisen osakkaan etukortti, jolla pääsee pelaamaan 7-kertaa, ilmaiseksi, kaikille kultakorttikentille. Etukortti poikkeaa muista yleisistä etukorteista eniten siten, että kaikki korttimaksut jaetaan kultakorttikenttien kesken eikä rahaa "vuoda" muille kaupallisille yrityksille. Kultakortin hinta vuonna 2021 on 165€. Katso tästä: Kultakorttikentät 2019 Kultakortin voi lunastaa osakas, joka käyttää omaa nimettyä pelioikeuttaan. Pelaaja on oikeutettu pelaamaan kaikilla Kultakorttijärjestelmässä mukana olevilla kentillä 7 kierrosta/ kenttä. Peliajan voi varata 3 vuorokautta ennen haluttua aikaa. Kentillä on oikeus rajoittaa Kultakorttipelaajien määrää tarvittaessa 30 pelaajaan/ päivä/ kenttä. Kultakortti ajanvaraus tehdään pelattavan kentän NexGolf järjestelmän kautta tai caddimasterilta. Pelioikeus ei ole voimassa kilpailuissa tai muissa tapahtumissa. Korttien etuja ei voi hyödyntää omalla kotikentällä. Kortti on henkilökohtainen, sähköinen palvelu johon suositellaan oman kuvan liittämistä. Varatessaan peliaikaa, pelaaja voi varata ainoastaan yhden lähdön kerrallaanKultakorttikausi on 1.5. - 31.10. Kultakortti ostetaan omalta kotikentältä.

GKS-edut (vain jos osake on aktivoitu)

GKS-vaihtopäivä, on voimassa arkisin 1.5.-30.9.2021 oman osakkeen kausipelioikeudella pelaaville. Yksi nimetty green fee kullekin Greeniä Koko Seutu-kentälle kaudella 2021. Jokaisesta vaihtopäiväkierroksesta tulee suorittaa toimistomaksu 10€ kyseisen kentän caddiemasterille. Ajanvaraus kenttien vieraspelaajaehtojen mukaan. Teeaikaa varatessa mainitaan, että pelaat GKS:n osakaskierroksen.

Rangekortit edullisesti

Osakkaat pääsevät harjoittelemaan rangelle edullisesti: 1€/poletti

Golfauton vuokra

Osakkaan hinta: 25€/18r ja 15€/9r

- 15% alennus Pro Shop ostoista

Hartola Golf Oy:n osakkaille myönnetään 15% alennusta ohjehintaisista tuotteista, koskee myös uutuuksia. Alennus ei koske tuotteita joissa hinta on alennettu pysyvästi tai kampanjan ajaksi. GolfPoint huolehtii siitä, että tuotteet joista alennusta ei myönnetä merkitään alennushintalapuilla

Klubisaunan käyttö

Osakkailla on mahdollisuus käyttää pukuhuonetta ja saunaa myös klubin ollessa kiinni. Sauna on remontoitu ja siellä on uusi aina valmis kiuas. Sisään pääset bägivaraston kautta, caddiemasterilta saatavilla tunnuksilla. Voit myös tuoda pelivieraasi saunomaan.

Muurame Golf, Puula Golf ja Revontuli Golf

Yhteistyö Muurame Golfin, Puula Golfin ja Revontuli Golfin kanssa: Osakkaille -10€ normaalista Green Fee hinnasta (18r) kaikkina aikoina. Osakkuus todistettava osakaskortilla tai vastaavalla.