Seniorikuulumisia

Seniorikuulumisia

18.5.2021

Tervehdys!

Kausi on lähtenyt hyvään vauhtiin ja pian kisailutkin pääsevät kyytiin mukaan.

Tällä viikolla pyörähtävät käyntiin seniorien ikäkausi- ja aluetourit. Pyrimme sivuillamme uutisoimaan edustajiemme edesottamuksista näissä mittelöissä.

Kuukausikisat alkavat sunnuntaina 30.5. Astelemme kentälle reippain mielin jo kello 8.00 alkaen. Seuraavat osakilpailut pelataan lauantaina  19.6., 31.7. ja 11.9. Elokuun rauhoitimme mestiksille ja muulle pöhinälle. Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kolme parasta naista ja miestä sekä paras scr. Pelimuotona on pistebogey. Miehet kisaavat sinisiltä, naiset punaisilta. Kauden lopussa palkitaan menestyneimmät kolmen parhaan kisan yhteistuloksen perusteella.

Olette varmaankin huomanneet ilmoituksen seuramatkasta Saimaan rannoille 16.-18.6. Matkaan lähdetään omilla autoilla, joten pienemmälläkin porukalla reissuun päästään. Toki toivomme runsasta osanottoa ja pyrimme näillä sivuilla infoamaan matkaan lähtijöistä.

Pietilän Hannu on ottanut kontolleen seuraottelujen järjestelyt. Tänä vuonna tapaamme naapuriseurojen pelaajia neljästi Hartolassa ja kahdesti pääsemme reissuun. Kesäkuussa ottelemme kolmasti, heinäkuussa kerran ja elokuulle jää kaksi peliä. Joukkueissa on 8-12 pelaajaa, miehiä ja naisia. Kaksi heikointa tulosta pudotetaan tulosta laskettaessa pois, joten yöunia ei tarvitse menettää huippupelistä haaveillessa.

Joukkueeseen ilmoittaudutaan nettisivuillamme ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Kotiottelut aloitetaan aamukahvilla ja pelit käynnistyvät 10.00. Pelin jälkeen nautitaan lounas tuloksia odoteltaessa.

Seuraottelujen tavoitteena voisi olla viime vuoden kahden voiton saldon kasvattaminen, mutta tärkeintä on toki naapurien tapaaminen hyvässä hengessä. Tervetuloa mukaan niin uusia elämyksiä etsivät kuin vanhat konkaritkin!

T. Simo ja Hannu