Tarina | Hartola Golf

Hartola Golf

Tutustu Suomen birdeimpään golf-kohteeseen.

Tule ja tee birdie, tai ainakin bongaa se!

Hartola Golf on hämäläiseen luontomaisemaan vuonna 1989 perustettu täyden palvelun golfkohde. Meidät tunnetaan sopivan haastavasta 18-reikäisestä, ystävällisyydestä ja kenttää ympäröivien maiden lintulajikirjosta, mistä on peruja "Suomen birdein kenttä" -sloganimmekin.

Meillä kaikesta tekemisestä turha pönötys on pyyhitty pois – haluamme olla Suomen ystävällisin golf-kenttä, jolle jokainen on tervetullut. Tätä sanomaa henkii myös tunnuksemme lintufiguuri, sympaattinen, kenttämme 1. väylän vesiesteellä ihan oikeasti pesivä mustakurkku-uikku. Jos siis swingi ei aina swengaakaan, on birkun bongaaminen meillä kesäkaudella lähes varmaa. Uikusta innostuneena myös muut väylämme on nimetty seudulla pesivien lintujen mukaan.

Aloita pelaaminen, varaa pelipäivä porukallesi tai kisaa tiimin kesken – meillä kaikki onnistuu

Hartola Golfissa sinua palvelee klubitalo, josta löydät kahvila- ja ravintolapalvelut sekä golf-tuotteisiin erikoistuneen ProShopin. Lisäksi alueelta löytyy useita majoituspalveluiden ja vapaa-ajan aktiviteettien tarjoajia. Golfin pelaaminen ja lajin aloittaminen on meillä helppoa: tarjoamme maksuttomia starttikursseja ja monipuolisia paketteja pelaamiseen niin yksityisille kuin porukoille ja yrityksille.

 

Tutustu palveluihimme